Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Entrades a la venda per al Concert de Santa Llúcia

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges programa aquesta tradicional proposta l’11 de desembre, al Saló d’Or del Palau de Maricel a les 20 hores. El concert, titulat ‘La nostra música’, dirigit pel músic sitgetà Juanjo Rocha, oferirà un repertori de cançons compostes a Sitges i a la resta de la comarca del Garraf.

Les Festes de Nadal són a tocar i al voltant d’aquesta festivitat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges coordina una àmplia programació d’activitats lúdiques, musicals i culturals. Entre les propostes destaca el tradicional Concert de Santa Llúcia que tindrà lloc l’11 de desembre a les 20 hores al Saló d’Or del Palau de Maricel. Un Quintet de corda i piano, sota la direcció de Juanjo Rocha, oferirà una actuació titulada ‘La nostra música’, amb un ampli repertori de cançons compostes a Sitges i a la resta de la comarca del Garraf.

El músic sitgetà, Juanjo Rocha, dirigeix el Concert de Santa Llúcia des de l’any 2015. Sota la seva batuta, el Quintet de corda i piano respecta gairebé totes les partitures que als els anys 1910 i 1940 tocava a Sitges el mestre Torrens amb el seu "Sextet Mozart. Aquesta  formació, durant molts anys, va acompanyar el cine mut, els balls de Societats del Prado i Retiro, pavelló de mar i d'altres entitats com l'Hotel Subur, Hotel Terramar, Calípolis i Miramar.

Durant el concert es podran escoltar temes com el ‘Preludi dels Pastorets’ (de Manuel Torrens), ‘Malvasia y Mujeres’ (de Manuel Torrens), ‘Els xiquets de Valls’ (E. Snerrot, pseudònim de Manuel Torrens), ‘El xotis per corda’ (de Gabriel Pallarès), Nadales d’Antoni Català i ‘La processó de Sant Bartomeu per corda’ (d’Antoni Català) iEls Reis d’Orient(de Jordi Pañella).

El Quintet de Corda i Piano està format per: Carmina Font i Ricard Vallina (violí), Víctor Mateo (viola), Sergi Huerta (violoncel), Adrià Pinto (contrabaix), i Hèctor Valls (piano).  

 

Entrades

Les entrades ja s’han posat a la venda i es poden adquirir a culturasitges.cat/entrades. També es vendran al Miramar-Centre Cultural, el dijous 9 i el divendres 10 de desembre de 12 a 14 hores.

 

Entrada general: 4,25 euros

Entrada Carnet Jove (fins als 25 anys): 2,50 euros

Entrada Carnet Blau + :  2,50 euros

Entrada Carnet Blau Social: 3 euros

Entrada Infants fins als 11 anys: 2 euros 

Entrada Formació Implica’t: gratuïta

Galeria d'Imatges