Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Es posen a la venda les entrades dels espectacles de La Pregonera 2021 per al mes de setembre

Les entrades per al concert d’Atomik Funk (10 de setembre) i la proposta familiar ‘Big Chicken’ (12 de setembre) ja es poden adquirir a https://www.culturasitges.cat/entrades.

La programació de La Pregonera 2021 es reprèn al mes de setembre amb el concert d’Atomik Funk i la proposta familiar ‘Big Chicken’ de la companyia Xiula. Les entrades per a les propostes del mes que ve ja estan a la venda a través de la pàgina web a culturasitges.cat/entrades. També es podran comprar a les taquilles dels jardins de Can Ferratges i de la Societat Recreativa El Retiro, una hora abans de l’inici de l’actuació i de l’espectacle respectivament.

El grup Atomik Funk actuarà el 10 de setembre, a les 22 hores, als Jardins de Can Ferratges per presentar ‘Playlist’. Aquesta formació, integrada per artistes de Sitges i dels voltants, oferiran un concert acompanyats de convidats per oferir versions de cançons i covers amb històries i experiències personals de la mà de diversos clàssics de l’època disco i altres temes no tan coneguts. Els músics que integren aquest grup són: Pau Acunya (piano i veu); Javi Font (guitarra); Iñaki Ramos (baix); Victor Torrent (bateria); Luli de la Riega (veu), i Marie Lherbet (veu).

Tot i que inicialment la formació es va presentar com a Aiguadolça&Friends al programa de La Pregonera 2021, ara ha canviat el nom a Atomik Funk, malgrat que la seva missió es manté intacta: encomanar l’esperit de comunitat i bon rotllo en aquest concert d’estiu que està organitzat per la regidoria de Cultura. El concert és gratuït, però cal reserva prèvia.

La proposta familiar ‘Big Chicken’ del grup d’animació Xiula pujarà, el 12 de setembre, a l’escenari dels jardins d’El Retiro per oferir una festa plena de cançons divertides i també de temes seriosos com, per exemple, els drets dels infants. La regidoria de Cultura programa aquest espectacle adreçat al públic més petit de la casa i que combina la diversió i els bons valors. 

Rikki Arjuna (veu i guitarres) Jan Garrido (veu i guitarres) Adrià Heredia (baix i veus) Marc Soto (percussió bateria i veus) Kai Stroink (trompeta) i David Bernal (trombó i fiscorn) són els músics i animadors del grup Xiula.   

La regidoria de Cultura impulsa La Pregonera, l’oferta del circuit professional d’arts escèniques, exposicions i música a Sitges. Tant els concerts com els muntatges teatrals tenen un aforament restringit en funció de la normativa vigent a data de cada activitat.  

 

 

Programació La Pregonera 2021 (setembre)

Concert:

Atomik Funk

Divendres 10 de setembre, 22 h. Jardins de Can Ferratges 

Organitza: Regidoria de Cultura 

Gratuït, amb reserva prèvia  

Enllaç entrades Atomik Funk

 

Familiars:

‘Big Chicken’, de Xiula 

Diumenge 12 de setembre, 19 h. Jardins d’El Retiro.  

Organitza: Regidoria de Cultura 

Preus : 

Preu General Platea : 10.00€ 

Preu General pisos i llotges : 8.50€ 

Descomptes : 

Venda anticipada : -15% 

Carnet Blau + : -40%                                    

Carnet Jove (fina als 25 anys) :-50% 

Infants fins a 11 anys :-60% 

Carnet Blau social / formació “implica’t a Sitges” :Gratuït 

Enllaç entrada ‘Big Chicken’, de Xiula

Galeria d'Imatges