Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Finalitza el Festival Internacional de Tango

Els Jardins de Terramar van acollir la nit de dissabte l’espectacle central del Festival “Tango con las Estrellas”, on van participar els millors ballarins del món del Tango, encapçalats per la icona del Tango contemporani, Miguel Ángel Zotto.

El “glamour”, la sensualitat i l'art del Tango es va poder veure en el seu esplendor en l'espectacle “Tango con las Estrellas”, celebrat la nit de dissabte als Jardins de Terramar.  Es tractava de l'acte central del Festival Internacional de Tango, que ha arribat a la seva XIX edició.

Una vintena de ballarins, considerats actualment els millors del món, i encapçalats per la icona del Tango dels darrers 30 anys, Miguel Ángel Zotto, van oferir una exhibició coreogràfica, amenitzada amb la música en directe de la Orquesta Ensemble Hyperion.

En l'exhibició es van poder veure les tres grans disciplines del Tango: el “Tango” en un sentit genèric, la Milonga i el Vals Criollo. L'exhibició individual de les parelles va finalitzar amb el ball conjunt.

La Festa va continuar després amb la “Milonga”, on van participar els 600 alumnes, de 58 nacionalitats, que han vingut en aquesta edició, que segons Fernando López del Amo, organitzador del certamen, ha estat “molt exitosa”.

Desrés dels actes de dissabte, el Festival ha entrat en la seva recta final. Els alumnes continuaran avui diumenge les classes intensives, la Platja de Sant Sebastià acollirà aquesta tarda la darera sessió del “Tango a la Platja” i els Jardins de Terramar acolliran aquesta nit la Milonga de despedida, que servirà per retre un homenatge especial al gran artista del Tango, Miguel Ángel Zotto.

El Festival ha estat organitzat per Barcelona Tango Club i ha comptat amb el suport de l'Institut Nacional de Promoció Turística del Ministeri de Turisme de la República Argentina, l'Ajuntament de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.