Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Finalitza la XIV Fira d’Art amb un balanç positiu en el nombre de vendes i la redistribució de les parades dels expositors

Es planteja reforçar les properes edicions amb la incorporació de noves disciplines artístiques, complementant-se amb la pintura.
La XIV Fira d’Art de Sitges va tancar les portes el passat diumenge, amb els darrers 51 expositors, i el lliurament de premis del VIè Concurs de Pintura Ràpida del Casino Prado. Tot i que els organitzadors han de reunir-se per fer balanç, tot sembla indicar que les novetats de la fira d’enguany han tingut una bona repercussió. El volum regular de vendes i la gran assistència de públic al llarg dels dos caps de setmana, que han permès observar les obres de més de 100 artistes de tota Catalunya, converteixen la Fira d’Art de Sitges en un gran aparador d’aquest àmbit. Pels artistes, la nova distribució de les parades és un dels encerts d’aquesta edició que ha comptat amb diverses iniciatives complementàries com la presentació de llibres, un parc infantil, tallers, música i una audició de sardanes. Segons la regidora de Cultura Àngels Parés el futur de la fira passa per la incorporació de diferents activitats relacionades amb el món de l’art i la introducció de més disciplines artístiques, al marge de la pintura. La XIV Fira d’Art es va cloure aquest any amb el lliurament de premis del VIè Concurs de Pintura Ràpida, amb la participació de 23 persones, les quals van haver de fer una peça artística inspirada en un indret de la vila. Els guanyadors van ser, en categoria adulta, Antoni Subirana, amb un retrat del pont de Can Perico, i Imma Caballero, en categoria infantil, qui va reflectir una de les palmeres del Passeig Marítim.