Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Finalitzen les Jornades Solidàries

L’activitat ha posat el punt i final a les Jornades amb l’entrega de premis del Concurs de Dibuix “Caldereta de cultures, cuinem un món nou”, en el qual han participat 1.200 dibuixos, realitzats pels alumnes de Primària de cinc escoles de Sitges.

Alumnes de Primària de cinc escoles de Sitges han estat guardonats en les diferents categories del Concurs de les Jornades Solidàries, que portaven com a lema “Caldereta de Cultures, cuinem un món millor”. L'entrega de premis, celebrada aquest diumenge al matí a L'Escorxador, ha posat el punt i final a les XI Jornades Solidàries, Cicle de Primavera.

El Concurs ha comptat amb la participació de 1.200 dibuixos, que reflexionaven sobre la importància de la diversitat, l'enriquiment, i el contacte entre les cultures. Els nens i nens guardonats ho han explicat abans de rebre els seus premis, sota la mirada dels organitzadors de les Jornades Solidàries i la regidora de Cultura, Mireia Rossell.

Les Jornades Solidàries han estat organitzades per Sitges Solidari i han comptat amb la participació de Inermón-Oxfam, Amics de Kamba Beó Neré, Setem-Catalunya, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges i la Diputació de Barcelona.