Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Jornada informativa sobre els Casals d’Estiu de l’AMPA Miquel Utrillo i l’AMPA Maria Ossó

Els dos casals es celebraran entre els dies 25 de juny i el 3 d’agost i s’estructuraran setmanalment en diferents horaris de matí, tarda, dia complert i menjador.


La regidora d'Educació, Vinyet Lluís, i les responsables dels AMPA i els Casals de l'escola Miquel Utrillo i l'Escola Maria Ossó, van organitzar una jornada informativa sobre els Casals dels dos centres escolars, celebrada ahir divendres a l'Edifici Miramar.

Els dos casals s'allargaran durant sis setmanes, entre els dies 25 de Juny i el 3 d'Agost, i s'estructuraran en diferents horaris.

L'AMPA Maria Ossó, que proposa “La capsa màgica”, obrirà el període d'inscripcions el 28 de Maig i es tancarà el 18 de juny. Les sol.licituds s'han de fer arribar personalment a la ludoteca Zona de Joc (Carrer Rafael Llopart, 27) o per correu electrònic a queralt_anabel@hotmail.com.

L'AMPA Miquel Utrillo, que ha preparat el casal “Ens avancem a la Festa Major”, obrirà el període d'inscpricions el 28 de Maig i es tancarà el 15 de juny. Les sol·licituds es podran formalitzar de manera presencial al despatx de l'AMPA.


Més informació:

Veure més informació sobre els Casals i activitats d'estiu