Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Ajuntament dota les entitats d’un calendari compartit per coordinar l’agenda cultural de Sitges

L’objectiu és facilitar que la ciutadania pugui assistir al màxim nombre d’activitats culturals, evitant que se’n facin a la mateixa hora.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges ha posat a l’abast de les entitats i col·lectius culturals de la vila una eina de calendari compartit, amb l’objectiu de poder espaiar l’agenda cultural de Sitges i que la ciutadania no hagi de triar entre actes pel fet que se celebrin a la mateixa hora. La regidoria de Cultura ha citat les entitats i les organitzacions d’activitats culturals a una reunió dimecres vinent, 6 de març, a les 18 h al Miramar- Centre Cultural (Carrer de la Davallada, 12). En aquesta trobada es presentarà aquesta agenda d’esdeveniments compartida.

El regidor de Cultura, Albert Oliver-Rodés Sen, explica que “l’agenda cultural compartida vol ser un instrument intern de coordinació i gestió, per evitar que se solapin els esdeveniments programats tant per les entitats i associacions culturals de la vila, com per les biblioteques o el mateix Ajuntament”.

Les entitats o programadors culturals que desitgin conèixer aquesta eina poden acudir a la reunió de dimecres vinent confirmant la seva assistència al correu electrònic de la regidoria de Cultura, cultura@sitges.cat, on també poden demanar més informació sobre aquest projecte.