Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Ajuntament i la Unió Esportiva Sitges signen un conveni per a la representació de “L’auca del Senyor Esteve” de Santiago Rusiñol

L’obra tindrà lloc el proper 2 de juny a l’auditori de l’Hotel Melià i recupera el teatre amateur per part d’actors sitgetans i actrius sitgetanes.
Sitges continua amb la celebració de l’Any Rusiñol amb una nova obra de teatre, una representació emblemàtica com la de “L’Auca del senyor Esteve” de Santiago Rusiñol, impulsada per la Unió Esportiva Sitges, i que unirà dues celebracions importants per a la vila: d’una banda, l’Any Rusiñol i, de l’altra, el 60è aniversari de l’entitat esportiva. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sitges i la Unió Esportiva Sitges van signar dilluns un conveni de col·laboració per a la representació, el proper 2 de juny a partir de les 22 hores a l’auditori de l’Hotel Melià Sitges, de “L’Auca del senyor Esteve”, a càrrec del col·lectiu Gent de Teatre de Sitges, amb la direcció de Xavier Canals i amb un conjunt d’actors, músics i figurants de més de 120 persones, cap d’elles professional. La recuperació del teatre amateur de Sitges per a la representació d’aquesta important obra de Rusiñol coincideix amb el centenari de la publicació de “L’Auca del senyor Esteve” i el 90è aniversari de la seva estrena teatral. El conveni en qüestió fixa que l’Ajuntament concedirà un ajut econòmic de 20.000 euros a l’entitat per a la realització de l’obra i que es farà càrrec del cost del lloguer de l’auditori, mentre que la UE Sitges es compromet a representar “L’Auca del senyor Esteve” i a gestionar la venda de les entrades per a l’espectacle, destinant la recaptació a finançar l’activitat del club i de la seva escola de futbol-base. Les entrades per a l’obra, de la qual el folklorista Jofre Vilà és l’autor del cartell, es poden adquirir a través del servei de Tel-Entrada de Caixa Catalunya, al telèfon 902 10 12 12 i a la www.tel-entrada.com. Els organitzadors van anunciar que ja s’han venut al voltant de 500 entrades, però la seva finalitat és omplir totes les localitats de l’auditori de l’Hotel Melià Sitges el proper 2 de juny.