Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'Aplec de la Trinitat 2019 tindrà lloc aquest diumenge

L’ermita de la Trinitat aplegarà aquest diumenge més d'un centenar de sitgetans i sitgetans per celebrar el tradicional Aplec amb actes litúrgics, musicals i folklòrics. Com a novetat, la programació recupera l’organització de jocs infantils, adreçats a infants de 6 a 12 anys, per ampliar les propostes de la tarda i captar més públic infantil.

El tradicional Aplec de la Trinitat se celebrarà aquest diumenge i, com a novetat, la programació d'actes recuperarà l’organització de jocs infantils, com una carrera de sacs o jocs de cucanya, amb l’objectiu d’atreure les famílies.

 

Els actes litúrgics s'iniciaran a les 8 del matí amb la missa en sufragi dels sitgetans i sitgetanes que han traspassat i continuaran a les 10.30 h amb la Missa de Solemne, oficiada per Mossèn Josep Pausas i cantada pels Amics de l'Orgue de Sitges dirigits per Francesc Pi. A continuació, actuarà la Colla Mitjana del Ball de Bastons de Sitges. En acabar, tindrà lloc l’audició ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Sitgetana. Durant el matí es posaran a la venda alfàbrega i coques, entre d’altres. A la tarda, la programació es reprendrà a les 16.30 h amb jocs infantils per a nens de 6 a 12 anys i a les 17.30 h amb el rosari i Trisagi. 

 

L’Aplec de la Trinitat és la celebració que inicia el cicle de festes estiuenques de Sitges.