Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’espectacle del Tango, a la Platja Sebastià

Fins diumenge, la Platja de Sant Sebastià acull un dels actes tradicionals del Festival Internacional de Tango, amb les exhibicions de ball a la sorra.
El Festival Internacional de Tango de Sitges, que celebra la seva XIX edició, ha arribat al seu eqüador, i que aquesta nit acollirà el seu acte central, amb l'espectacle “Tango con las estrellas”, als Jardins de Terramar, que s'estrenen com a una de les seus del Festival.

Al llarg d'aquests dies, els alumnes, dividits en diferents nivells, i provinents de 56 nacionalitats, estan realitzant les seves classes i les exhibicions a la platja de Sant Sebastià, que s'han convertit en un dels actes més tradicionals del popular certament.

El públic pot gaudir fins diumenge del gran nivell dels alumnes, des dels voltants de la Platja Sant Sebastià, entre les 19 i 21 hores. Els alumnes fan les seves exhibicions amb cançons ben diverses del Tango, com la Milonga i el més tradicional. 

El Festival compta amb el suport de l'Institut Nacional de Promoció Turística del Ministeri de Turisme de la República Argentina, l'Ajuntament de Sitges i l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.