Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’exposició ‘Fotografies de diorames del Grup Pessebrista de Sitges (1990-2014)’ es pot visitar a la seu del GES

La mostra exhibeix fins al 6 de gener prop d’una trentena de fotografies d'una selecció de pessebres artístics exposats pels membres del Grup Pessebrista de Sitges durant vint-i-cinc anys d’història de l’exposició de diorames.

L’Espai Cultural Pere Stämpfli acull l’exposició ‘Fotografies de diorames del Grup Pessebrista de Sitges (1990-2014)’ fins al 6 de gener. Es tracta d’una mostra formada per prop d’una trentena de fotografies que exhibeixen una selecció dels diorames exposats pel Grup durant vint-i-cinc anys d’història. Cada instantània correspon a un diorama dels pessebristes que hi han exposat durant aquest període.   

El president del Grup Pessebrista de Sitges, Miquel Marzal, afirma que “a causa de la pandèmia no s’ha pogut celebrar l’habitual conferència relacionada amb el pessebre i el Nadal. Però per mantenir la tradició, el Grup d’Estudis Sitgetans i el Grup Pessebrista hem organitzat conjuntament aquesta mostra que recupera les fotografies que es van exposar al Fotomaig el 2015, en el marc del 25è aniversari de l’exposició de diorames del Grup Pessebrista de Sitges.”   

La seu del Grup d’Estudis Sitgetans (GES), l’Espai Cultural Pere Stämpfli, obre portes els dies feiners i els dissabtes de 18 a 20 h; i els festius i els diumenges d'11 a 14 h i de 18 a 20.30 hores.    

                  

Exposició ‘Fotografies de diorames del Grup Pessebrista (1990-2014)’     

Data: Del 19 de desembre al 6 de gener    

Lloc: Espai Cultural Pere Stämpfli (seu del Grup d’Estudis Sitgetans)    

Dies: feiners i dissabtes: de 18 a 20 h; festius i diumenges d'11 a 14 h i de 18 a 20.30 h