Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’exposició “D’immigrants a sitgetans” prorroga l’estada a Cases Noves

Fotografia de Cases Noves del 1957
Fotografia de Cases Noves del 1957
La mostra es podrà veure a la plaça dels Castellers fins al 30 de maig. Posteriorment, s’instal·larà al Poble de Garraf i també al Baluard Vidal i Quadras. L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en valor la integració entre 1940 i 1970.

L’exposició “D’immigrants a sitgetans” prorroga la seva estada a la plaça dels Castellers de Cases Noves fins al 30 de maig. Inicialment, la mostra estava previst instal·lar-la al poble de Garraf entre el 5 i el 28 de maig, però, finalment s’ha ajornat aquest trasllat fins al mes de juny. 

L’exposició permet veure l’evolució d’un Sitges a través de la immigració entre els anys 1940 i 1970 a partir de plafons amb textos i fotografies per il·lustrar l’aparició de nous barris a Sitges entre el final de la Guerra Civil i els anys setanta.

La informació de l’exposició està en català però també es pot consultar en castellà a través dels QR. Alhora, a través d’aquests enllaços també s’hi pot veure contingut ampliat. 

Després de les Cases Noves, la mostra es podrà visitar a la Plaça de l’estació, al Poble de Garraf, de l’1 al 15 de juny. Posteriorment, quedarà instal·lada al Baluard Vidal i Quadras del 17 de juny al 16 de juliol.

 

Calendari Exposició “D’immigrants a sitgetans” 

  • Poble Sec (Camí de la Fita, 3-5) del 3 de març al 10 d’abril
  • Cases Noves (plaça dels Castellers) del 14 d’abril al 30 de maig 
  • Poble de Garraf (Plaça Estació de Tren) de l’1 al 15 de juny  
  • Baluard Vidal i Quadras de l’17 de juny al 16 de juliol