Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Exposició Ardhara. 25è aniversari arriba a Sitges

Durant quatre setmanes l’exposició itinerant Ardhara. 25è aniversari es podrà visitar a l’Edifici Miramar. Es tracta d’una mostra que aglutina 47 peces de 12 artistes de l’Alt Penedès i el Garraf.

Enguany se celebren els 25 anys de l'organització d'un esdeveniment artístic que, amb el nom d'Ardhara, va reunir professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis del Garraf i el Penedès amb l'objectiu de mostrar de manera conjunta l'art emergent del moment.

Ara, un grup dels artistes seleccionats que van participar aleshores i que segueixen vinculats a l'art, s'han reunit per reactivar el projecte i han posat en marxa una nova mostra artística amb l'objectiu de dinamitzar creacions artístiques al territori.

En total 12 artistes de l'Alt Penedès i el Garraf exposaran 47 peces a partir d'avui i fins el 15 de juliol a l'Edifici Miramar en el marc de la mostra itinerant Ardhara. 25è aniversari . L'exposició obrirà les seves portes avui divendres i s'inaugurarà diumenge a les 11.30 hores. L'acte inaugural es complementarà amb una visita guiada a càrrec dels mateixos artistes i amb la conferència, Primera, Segona i Tercera Exposició d'Art del Penedès, dels anys 1926, 1927 i 1929, a càrrec del crític d'art, Isidre Roset. La proposta arriba a Sitges després d'haver estat durant cinc setmanes a Vilafranca del Penedès.

Jocelyne Marmottan Raventós, Joaquim Milà, Joan Nadal, Camil•la Pérez Salvà, Teresa Pla Belío, David Ribas Boldú, Jai Rius Pascual, Mercè Rius, August Rosell, Oriol Sàbat, Núria Serra i Barnadas i Joan Tuset són els 12 artistes que han posat en marxa la mostra amb l'objectiu de dinamitzar l'art emergent actual a les dues comarques i celebrar així el 25è aniversari de la creació de l'agrupació artística Ardhara.

Les obres presenten una amalgama d'estils, que aborden una gran varietat de temàtiques. Una mostra singular que permet aproximar-se a les creacions dels artistes més propers al territori.

L'exposició itinerant està organitzada conjuntament entre els Ajuntaments de Sitges, Vilafranca del Penedès, Vendrell, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida i Vilanova i la Geltrú. Després de Sitges la mostra visitarà el Vendrell.

Edifici Miramar
C. Bernat de Fonollar, 19-21. Sitges
Horari: del 15 al 30 de juny, de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 19.00 hores
            Diumenges i festius: d'11.00 a 15.00 hores
            De l'1 al 15 de juliol, de dimarts a diumenge d'11.00 a 20.00 hores