Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’exposició de La Cubana celebrarà aquest diumenge la primera de les jornades de portes obertes

Imatge exterior de l'exposició dedicada a La Cubana ©Pol Vinyes
Imatge exterior de l'exposició dedicada a La Cubana ©Pol Vinyes
També se celebraran noves jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els dies 28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022.   La Cubana estrenarà l’espectacle ‘Adeu Arturo’ al Teatre Coliseum el 2 de febrer i les entrades ja són a la venda des d’aquest dimecres amb una oferta de llançament del 25% de descompte al preu fins a finals del mes de novembre.

L’exposició La Cubana 40+1 anys: un viatge del no-res al 2021’ ha rebut fins ara 35.000 persones i davant aquest èxit l’Ajuntament de Sitges ha decidit oferir 6 jornades de portes obertes. La primera de les 6 sessions amb entrada gratuïta serà aquest diumenge. Els altres dies de jornades de portes obertes seran :28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022. Per poder assistir-hi cal fer també reserva prèvia a culturasitges.cat/entrades.   

El Miramar- Centre Cultural acull fins al 9 de gener aquesta mostra vivencial i permet descobrir el món de la companyia La Cubana, nascuda a Sitges l’any 1980, a partir d’objectes entranyables i curiosos que han fet servir als seus muntatges i al llarg de la seva carrera (escenografies, vestuaris, perruques, barrets, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, entre d’altres). Alhora aquest viatge immersiu permet veure l’univers i la història de la companyia sitgetana que amb el seu estil particular ha portat el seu teatre per tots els escenaris de l’estat espanyol davant de més de 5 milions d’espectadors.

Jornades de portes obertes

31 octubre

28 de novembre

19, 24 i 31 de desembre

9 de gener de 2022

 

Reserva prèvia: culturasitges.cat/entrades.   

 

Horaris d’obertura de la mostra fins al 9 de gener:

 

 • Dijous i divendres de 17 a 20 h
 • Dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
 • Festius tancat: 25 i 26 de desembre i també l’1 i el 6 de gener

 

Estrena ‘Adeu Arturo’

La companyia La Cubana estrenarà l’espectacle ‘Adéu Arturo’ al Teatre Coliseum el 2 de febrer, on farà temporada fins el 21 de maig. Les entrades ja són a la venda des d’aquest dimecres a la pàgina web del Grup Balañá (www.grupbalana.com) amb una oferta de llançament del 25% de descompte al preu fins a finals de novembre.  

Aquest muntatge es va estrenar al maig de 2018 al Teatre Olympia de València i després va girar per 30 ciutats més com són Torrelavega, Vitoria, Bilbao, Logronyo, Castelló, Altea, Elx, Elda, Múrcia, Zaragoza, Jerez, Màlaga, Sevilla, Càceres, Cadis, Las Palmas, Tenerife, Alacant, Albacete, El Ejido, Córdoba, Gandia, Palma, Gijón, Valladolid, A Coruña, Vigo i Madrid. La pandèmia, però, va enganxar la Cubana a Madrid al març del 2020 i va interrompre els plans de futur que tenia la companyia. Ara recuperen l’obra Adéu Arturo, adaptada al català i amb la qual faran temporada a la capital catalana.

El protagonista de l’espectacle és el guacamai, que també és la imatge del cartell de l’obra ‘Adéu Arturo’. L’Ernesto, és la mascota de l’Arturo. L’espectacle compta amb actors i actrius de tots els temps com el sitgetà, David Ramírez, i altres intèrprets com  Xavi Tena, Filomena Martorell, Annabel Totusaus, Núria Benet, Alex Gonzàlez, Montse Amat, Toni Sans, Virginia Melgar, Miquel Arnau i Víctor Gómez.

 

Teatre Coliseum

 • A partir del 2 de febrer de 2022
  • Dimecres 20 h
  • Dijous 20 h
  • Divendres 20 h  
  • Dissabte (doble funció) 17 h i 21 h
  • Diumenge (doble funció) 12 h i 17.30 h

 

 • Durada: 120 minuts (sense entreacte). Preus: de 27€ a 43€ Descompte de llançament fins a finals de novembre: -25% dte.

 

Venda d’entrades a: www.grupbalana.com