Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’exposició de La Cubana ofereix jornades de portes obertes

Imatge: Pol Vinyes
Imatge: Pol Vinyes
La mostra, habitualment amb un preu d’entrada de 6 euros, incorpora jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els dies 31 d’octubre, 28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022.   Més d’11.000 persones han visitat la mostra que permet endinsar-se en l’univers de la companyia nascuda a Sitges i que es prorroga fins al 9 de gener. Les entrades per veure la mostra es poden adquirir anticipadament a cat/entrades.

L’exposició ‘La Cubana 40+1 anys: un viatge del no-res fins al 2021’ incorpora jornades de portes obertes amb entrada gratuïta els dies 31 d’octubre, 28 de novembre, 19, 24 i 31 de desembre de 2021 i 9 de gener de 2022. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges i la companyia La Cubana han decidit obsequiar els espectadors d’aquesta mostra de pagament amb 6 dies gratuïts. Per poder assistir-hi caldrà fer també reserva prèvia a culturasitges.cat/entrades. El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, ha remarcat que “a causa de l’èxit de l’exposició, hem cregut convenient que en aquesta pròrroga tinguem en compte aquella gent que ja ha visitat l’exposició més d’una vegada i, per tant, pugui tornar-la a gaudir oferint dies amb portes obertes”.

Així es va aprovar ahir al Ple municipal a proposta de la Regidoria de Cultura, qui també ha ampliat les bonificacions per a col·lectiius específics. A partir del 30 de setembre, els infants i els joves fins a 16 anys tindran l'entrada gratuïta, i els socis de la Vanguardia obtindran un 50% de descompte en el preu de l’entrada, que és de 6 euros.

Fins aquest diumenge 26 de setembre, la mostra instal·lada al Miramar - Centre Cultural, ha rebut 11.448 visites. Davant l’èxit de visitants, l’Ajuntament de Sitges i la companyia La Cubana han decidit prorrogar la mostra fins al 9 de gener. És la segona vegada que s’amplia el termini de finalització ja que inicialment la mostra, que es va inaugurar el 17 de juny, s’havia de clausurar el 26 de setembre i després es va prorrogar fins al Nadal.

La mostra és vivencial i permet descobrir el món de la companyia La Cubana, nascuda a Sitges l’any 1980, a partir d’objectes entranyables i curiosos que han fet servir als seus muntatges i al llarg de la seva carrera (escenografies, vestuaris, perruques, barrets, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, entre d’altres). Alhora aquest viatge immersiu permet veure l’univers i la història de la companyia sitgetana que amb el seu estil particular ha portat el seu teatre per tots els escenaris de l’estat espanyol davant de més de 5 milions d’espectadors.

 

Horaris d’obertura a partir de la pròrroga del 7 d’octubre al 9 de gener: 

 • Dijous i divendres de 17 a 20 h
 • Dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
 • Festius tancat: 25 i 26 de desembre i també l’1 i el 6 de gener

 

Preus i descomptes  

Entrada general: 6 €

Gratuïta per:

 • Infants i joves fins a 16 anys
 • Persones que realitzen la formació Implica’t a Sitges
 • Carnet Blau S
 • Amics dels Museus de Sitges

Bonificada per:

 • Carnet Jove (fins a 25 anys): entrada 4,50€
 • Carnet Blau+: entrada 4,50€
 • Carnet de Biblioteca: entrada 4,50€
 • Soci de La Vanguardia 2 x1: 50%: