Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’IES Vinyet de Sitges guanya el primer premi en el Concurs de Lipdubs per la Pau

Amb el títol El somni de la Vinyet l’Institut Vinyet de Sitges ha guanyat la 1a Edició del Concurs de Lipdubs per la Pau organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau.

“El somni de la Vinyet” de l'IES Vinyet de Sitges ha estat el lipdub guanyador de la 1a Edició del Concurs de Lipdubs per la Pau. El guanyador va ser escollit entre els 32 treballs que es van presentar al concurs. En total, la primera edició del concurs ha comptat amb la participació de 14.200 persones de diferents centres escolars de Catalunya.

El centre, representat a l'acte per la seva directora Montse Piqué, i per un grup de professors i professores, va rebre com a premi una càmera de vídeo i el reconeixement unànime del jurat i del públic present a la sala. La cerimònia es celebrava en una data emblemàtica per a la Pau com és l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.

Segons Daniel Casanova, coordinador del projecte, ”la creació del lipdub ha representat un gran procés d'aprenentatge on hem hagut de superar diferents problemes que han anat apareixent. Quan aconsegueixes que professors i alumnes trenquin la barrera imaginària que hi ha entre ells i treballin en comú, l'experiència és meravellosa i molt gratificant”.

La notícia de l'obtenció del premi va ser rebuda per tota la comunitat educativa de l'IES Vinyet amb gran alegria i orgull d'haver estat capaços de tirar endavant un projecte d'aquestes dimensions. El projecte va comptar amb el suport del coordinador del taller de cinema, Jaume Fargas, i de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sitges.


Més informació:

Visualitza el vídeo a www.vimeo.com/tallerdecinema/lipdub