Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’institut Joan Ramon Benaprès presenta el llibre ‘Recull visual’

El llibre ‘Recull Visual’, editat per l’institut JR Benaprès, vol contribuir a la celebració de l’any del 40è aniversari cel centre. El llibre, que parteix d’un treball de recerca de l’alumne Victor Sáez, recull imatges de diferents activitats fotografiades a l’institut durant els cursos 2016-17 i 2017-18.

L’institut Joan Ramon Benaprès ha presentat aquest dissabte al Centre Cultural Miramar el seu llibre ‘Recull visual’ l’any del 40è aniversari cel centre.

‘Recull visual’ parteix d’un treball de recerca de l’alumne de l’institut Víctor Sáez, que consistia en fotografiar i estructurar les activitats extraescolars desenvolupades al llarg dels cursos 2016-17 i 2017-18. Entre aquestes, es pot veure la representació teatral de l’obra ‘Lisístrata’ o els actes de celebració del Centenari de L'auca del senyor Esteve. També es poden veure altres moments com la Setmana Verda, l'Intercanvi amb Alemanya i els audiovisuals contra la violència de gènere, entre d'altres. El treball ha estat coordinat pels professors Javier Clemente i Andreu Ferrer.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes en funcions, Rosa Tubau, ha destacat que la publicació “pot servir per recollir visualment aspectes de la nostra vida cultural i festiva de Sitges a través de la implicació i participació de l’Institut Joan Ramon Benaprès”. El regidor d’Ensenyament, Joventut i Esports en funcions, Eduard Terrado, ha recordat que “és important que un centre com l’institut tingui una memòria de tot el que s’ha viscut amb les diferents experiències, a través de la feina realitzada per un alumne, Victor Sáez”. El director de l’Institut Joan Ramon Benaprès, Samuel Valls, ha recordat que “en una època on la comunicació audiovisual té un gran paper, és important poder tenir un recull visual de tot el que significa la cultura i les festes de Sitges amb la participació de l’Institut en aquests esdeveniments”.

El recull fotogràfic realitzat per Victor Sàez tindrà continuïtat, ja que l’Institut Joan Ramon Benaprès té previst crear un espai de la Fototeca per anar recollint tot el material dels diferents cursos.