Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La 16 edició de la Festa de la Poesia a Sitges se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol

Antoni Vidal Ferrando, Blanca Llum Vidal, Josep Lluís Roig, Eva Hibernia, Joan Manuel Homar i Carles Rebassa seran els poetes homenatjats en aquest esdeveniment cultural i literari.

Del 30 de juny al 2 de juliol se celebrarà la 16a edició de la Festa de la Poesia a Sitges. Enguany els sis poetes convidats són Antoni Vidal Ferrando, Blanca Llum Vidal, Josep Lluís Roig, Eva Hibernia (en llengua castellana), Joan Manuel Homar i Carles Rebassa.

La Festa de la Poesia a Sitges és una proposta cultural, festiva i literària ideada i dirigida pels poetes Cèlia Sànchez-Mústich i Joan Duran i Ferrer. Aquest homenatge col·lectiu, artesanal i rigorosament sitgetà s’ha convertit, amb el pas dels anys, en un esdeveniment únic i reconegut arreu dels Països Catalans.

Cada poeta convidat rep un homenatge també personalitzat basat en els detalls, les sorpreses i el reconeixement de la seva obra i vocació. Entre la programació destaca especialment la “Rebuda dels poetes” que s’inspira en la 1a Festa de la Poesia a Sitges, promoguda l’any 1918 per artistes i intel·lectuals noucentistes vinculats a la vila. L'esdeveniment va comptar amb la presència de poetes com Josep Carner, Carles Soldevila i Josep Maria de Sagarra, entre d'altres que també van ser rebuts a l’estació  en la primera- Festa de la Poesia a Sitges.

Per a més informació: http://www.festapoesiasitges.cat