Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Josep Roig i Raventós finalitza les obres de millora

Amb la substitució de la porta principal i les finestres acaba un procés de rehabilitació iniciat l’any 2017.  La Biblioteca tornarà a obrir portes el dilluns 4 de gener i oferirà cada mes un conte virtual a través del canal d’Instagram @bibliositges.

La Biblioteca Josep Roig i Raventós llueix ja la porta principal i les finestres noves després de finalitzar les obres de millora. Els treballs d’aquesta actuació ja han acabat i des d’aquest dilluns el personal d’aquest equipament cultural ha començat el procés de retorn dels llibres a les prestatgeries habituals. Amb la finalització d’aquestes obres, es  posa el punt final a una sèrie de millores que s’han dut a terme a la Biblioteca que va començar l’any 2017 i que han consistit en pintar les sales interiors, instal·lar una nova imatge amb vinils decoratius, canviar i comprar mobiliari, i instal·lar la nova màquina d’autopréstec.   

A partir del dilluns 4 de gener de 2021 la Biblioteca la Biblioteca Josep Roig i Raventós tornarà a obrir portes amb l’horari següent: dilluns, dimecres i divendres de 15.30 a 20.00 h i dimarts i dijous de 10 a 14 hores.

La programació infantil d’aquesta Biblioteca oferirà cada mes un conte en format virtual a partir del gener de 2021 mitjançant les xarxes socials. Seran contes en directe per a tots els infants i es retransmetran des del canal d’Instagram @bibliositges.   

 

Galeria d'Imatges