Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Josep Roig i Raventós tancarà per treballs de millora

Els treballs, que consisteixen a canviar el parquet, de la meitat de les instal·lacions d’aquest equipament cultural començaran el 23 d’agost i està previst que la biblioteca reobri l’1 d’octubre.

La Biblioteca Josep Roig i Raventós tanca les portes el 23 d’agost per iniciar obres de millora amb l’objectiu de canviar el parquet de la sala de lectura de diaris i la sala infantil. Aquests treballs, totalment inesperats, van sorgir a causa d’un incident que es va produir el 26 de maig en unes obres al carrer de la Fita quan es va trencar una canonada i, fruit d’aquest incident va entrar aigua del carrer i es va inundar la sala de lectura de diaris i la sala infantil. La inundació va malmetre 5 prestatgeries, 1 taula i altre material, i sobretot, va fer malbé el terra de la meitat de les instal·lacions de la biblioteca. 

Abans d’iniciar les obres, es desmuntarà la sala de lectura de diaris i també la sala infantil i després es farà l’actuació per arranjar el terra. Després d’aquests treballs es durà a terme la neteja i el muntatge per col·locar els documents i llibres per poder tornar a equipar la sala de lectura de diaris i també la sala infantil. Les obres no suposaran cap cost per a l’Ajuntament, ja que serà finançada per l’empresa, que feia les obres i va provocar el trencament de la canonada.

Està previst que la Biblioteca torni  a reobrir a partir de l’1 d’octubre amb el mateix horari actual. Mentrestant, els usuaris de la biblioteca Josep Roig i Raventós poden utilitzar el servei de préstec i retorn de llibres, cd i dvd a la Biblioteca Santiago Rusiñol.