Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Josep Roig i Raventós tancarà portes per obres de millora de l’11 de desembre al 3 de gener

Els treballs de millora, impulsats per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, permetran canviar la porta d’entrada i 8 finestres d’aquest equipament cultural.

La Biblioteca Josep Roig i Raventós tancarà portes l’11 de desembre i fins al 3 de gener per realitzar obres de millora a les instal·lacions. L’actuació, impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, consistirà en substituir la porta d’entrada i 8 finestres que estaven malmeses a causa del pas del temps.

Mentre durin els treballs de millora, el servei de préstec i de retorn de documents es podrà fer a la Biblioteca Santiago Rusiñol. Alhora els usuaris amb el carnet de la biblioteca també poden agafar en préstec llibres electrònics, música i revistes a través de la plataforma digital eBiblio i eFilm.

Un cop finalitzats els treballs de remodelació, la Biblioteca tornarà a funcionar novament a partir del 4 de gener amb el següent horari: dilluns, dimecres i divendres de 15.30 – 20 h i dimarts i dijous de 10 a 14 hores. 

 

Biblioteca Santiago Rusiñol

Adreça plaça de l’Ajuntament, 13

Telèfon: 93 894 11 49

E-mail: b.sitges.sr@diba.cat

Horari: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.30 – 20 h i dimecres de 10 a 14 hores. 

Blog: bibliositessr.wordpress.com

 

Xarxes socials: Instagram i Twitter (@bibliositges) i Facebook (biblioteques de Sitges)