Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Santiago Rusiñol reobrirà les portes el proper dimarts 2 de juny

En una primera etapa, la biblioteca únicament oferirà servei de retorn i préstec de documents amb cita prèvia. La Biblioteca Josep Roig i Raventós continuarà tancada fins a nou avís.

La biblioteca Santiago Rusiñol reobrirà les portes el proper dimarts 2 de juny, després d’un període de preparació dels espais per complir les normatives de seguretat i els protocols dels serveis que les biblioteques públiques poden oferir en les diferents fases de la desescalada. La biblioteca Josep Roig i Raventós seguirà tancada fins a nou avís.

En una primera etapa, la biblioteca Santiago Rusiñol únicament oferirà servei de retorn i préstec de documents. Els dos serveis es realitzaran amb cita prèvia, que es podrà demanar a partir del dia 1 de juny per telèfon (93 894 11 49), per correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat), i mitjançant un formulari que es trobarà a la Biblioteca Virtual (https://bibliotecavirtual.diba.cat) i als blogs de les dues biblioteques (bibliositessr.wordpress.com i bibliotecajoseproigiraventos.wordpress.com).

La biblioteca es posarà en contacte amb l'usuari per a concretar l'hora,  i en el cas del servei de préstec, per a definir la petició de documents i tenir-los preparats quan vingui a recollir-los el dia concertat.

Pel que fa a les mesures de seguretat, és obligatori l'ús de mascareta. A l'entrada, hi haurà gel hidroalcohòlic i guants a disposició de la ciutadania. En el circuït marcat, es mantindrà la distància de seguretat i els taulells s'han equipat amb mampares. Els documents retornats estaran en quarentena en un espai habilitat durant 14 dies, per assegurar que es deixen en préstec totalment nets de possibles virus.

Les Biblioteques de Sitges segueixen actives a Instagram i Twitter (@bibliositges), i Facebook (biblioteques de Sitges).

 

L'horari d'obertura de la biblioteca és restringit a:

Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16 a 19:30h

Dimecres de 10 a 13:30h