Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Fira d’art canvia de format

La Fira d’Art de Sitges, canvia de dates i passarà a celebrar-se el cap de setmana del 28 i 29 de setembre a Sant Sebastià (carrer Port de n'Alegre), amb l’objectiu de promoure els artistes participants en un dels espais més concorreguts de la vila. Inicialment, la Fira estava previst que tingués lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de maig.

La Fira d’art de Sitges canvia de format. Enguany se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre a Sant Sebastià (carrer Port de n'Alegre). El canvi de dates i d’ubicació s’emmarca en el procés d’un nou impuls per tornar a celebrar aquest esdeveniment a un espai exterior amb l’objectiu de promoure més els artistes participants i incrementar l’accessibilitat per al públic en un dels espais més concorreguts de la vila.

La Fira d’Art havia de celebrar-se inicialment els dies 11 i 12 de maig, com estava previst a la programació anual de La Pregonera 2024, però finalment s’ha decidit traslladar-la després de Santa Tecla i ubicar-la novament a la via pública.

La Fira d’Art de Sitges es porta a terme des de fa 29 anys amb l’objectiu de fomentar artistes plàstics d’arreu de Catalunya, els quals poden exposar, mostrar, promocionar i vendre la seva obra al públic en general a la vila.