Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La fira de Festa Major torna i canvia d’escenari

La fira, que s’ha posat en funcionament aquest dijous, romandrà oberta fins al proper dia 27 i inclou atraccions tant per adults com per als més petits, a més de paradetes de restauració.
El Parc de Can Robert ha esdevingut des de la seva inauguració en un escenari idíl·lic per realitzar diferents activitats. A partir d'ahir és també el lloc escollit per instal·lar una fira amb motiu de la Festa Major. 

La fira d'enguany és una prova pilot, que no s'ha inclòs en el programa de Festa Major, però que segons l'èxit i resposta del públic podria arribar a formar-ne part en un futur. Aquesta iniciativa lúdica és una opció més per gaudir dels dies previs a la Festa Major.

La fira, que s'ha posat en funcionament aquest dijous, romandrà oberta fins al proper dia 27 i inclou atraccions tant per adults com per als més petits, a més de paradetes de restauració. 

L'horari de la fira és de 18 a 24 hores, excepte els dies de la vigília i de la Festa Major que la fira allargarà el seu horari. L'entrada a la fira es farà per Passeig Vilafranca i es pretén que completi la proposta lúdica del Parc, ja que l'espai que ocupen les atraccions i paradetes no va més enllà de la passarel·la central del Parc de Can Robert.