Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La fusió de dansa, tecnologia i projeccions envairà el Teatre Prado de la mà dels Brodas Bros amb l’espectacle ‘Around the world’

En el marc de La Pregonera es podrà veure aquest divendres l’espectacle de dansa urbana més tecnològic de la companyia catalana a les 20 h al Teatre Prado.   El muntatge s’adreça a tots els públics i recull les vivències d’aquesta companyia catalana que ja té més de deu anys de trajectòria.

La programació d’arts escèniques de La Pregonera presenta aquest divendres, 5 de febrer, l’espectacle de dansa ’Around the world’ de Brodas Bros. El muntatge es representarà a les 20.00 h al Teatre Prado i fusionarà danses urbanes amb la tecnologia i les projeccions digitals de “mappings”, làsers, il·luminació, vestuari amb llums leds, música, videoprojeccions i dansa àeria.  

La companyia de dansa urbana, fundada l’any 2006 i formada per Pol i Lluc Fruitós, Clara i Berta Pons i Marc Carrizo, balla i realitza moviments amb una gran precisió per fusionar les coreografies i el treball audiovisual. Durant l’espectacle els Brodas Bros mostraran les vivències i els coneixements adquirits durant les gires internacionals que han fet amb els seus muntatges de hip-hop i percussió per tot el món, des de Palestina, Brazil o Estats Units fins a Àfrica, Japó i també Xina.

’Around the world’ és l’espectacle més tecnològic de Brodas Bros i es podrà veure a Sitges en el marc de les propostes organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges. 

 

Les entrades per a aquest espectacle, organitzat per la Regidoria de Cultura, es poden adquirir online a culturasitges/entrades, a l’Oficina de Turisme de Sitges i a taquilles del Casino Prado una hora abans de l’inici de l’espectacle. El muntatge comptarà amb les mesures sanitàries exigides i amb l’aforament restringit al 50%.

 

Programació La Pregonera 2021

 

Around the world’  

Divendres 5 de febrer  

20 h   

Teatre Prado  

  

 

Galeria d'Imatges