Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La música de Sitges surt al carrer en la celebració del Dia Internacional de la Música

El passeig de la Ribera va acollir les actuacions dels alumnes de Gemma Casanova i Alejandra Villar, i la Suburband, al llarg de la tarda de dissabte.


Sitges va reivindicar la música als espais públics, en la celebració del Dia Internacional de la Música, organitzat a la vila per Joventuts Musicals, i que oficialment es va celebrar en diferents indrets del món el 21 de juny.

Diferents formacions individuals o col·lectives, dels alumnes de Gemma Casanova o Alejandra Villar, van interpretar un variat repertori de peces musicals, davant el públic aplegat al passeig de la Ribera, dissabte per la tarda. La Suburband es va encarregar d'obrir la Festa amb un cercavila, que va sortir de la Societat el Retiro i va finalitzar a l'escenari del Passeig de la Ribera, on la formació sitgetana va interpretar peces musicals festives com "Paquito el Chocolatero".

D'aquesta manera, Sitges es va adherir a la commemoració del Dia Internacional de la Música, amb la finalitat d'aconseguir que en un mateix dia, a diverses parts del món, tothom pugui participar del fet musical, assistint a concerts gratuïts o participant activament en els concerts al carrer. La regidora de cultura Mireia Rossell va comentar abans de l'inici dels concerts que "la música és un llenguatge universal que uneix a tothom a través de la cultura".