Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La música i l'art al Sitgestiu Cultural’08

El Consorci del Patrimoni de Sitges presentarà el programa el proper divendres dia 27.

Amb noves propostes culturals i amb d'altres ja consolidades per poder gaudir aquest estiu d'una forma diferent en els edificis més singulars del patrimoni local, l'entitat presentarà el nou programa d'estiu al Racó de la Calma el proper divendres 27 a les vuit del vespre.

D'entre les novetats d'enguany, hi haurà una activitat que s'ha presentat darrerament farà segurament les delícies del públic; "Els sons del Cau ferrat", serà els dijous al Cau Ferrat de la mà d'Operaílica i proposa reviure l'ambient i atmosfera modernista del Cau Ferrat en vida de Rusiñol., i també una exposició ben original; “El món des d'una rajola”, una mostra de rajoles catalanes d'arts i oficis que ens donaran una peculiar visió de la vida popular des de mitjans segle XVII fins al segle XIX.

Dintre de la programació, els dilluns es podrà fer una visita de la mà d'Agisitges i gaudir als Claustres d'una audició de castanyoles amb una copa de cava, o bé, acostar-se a l'Església Parroquial per escoltar un concert d'orgue amb peces de cèlebres compositors com Bach o Brahms, entre d'altres. El jazz serà els dimarts al Cau Ferrat amb Joan Pinós i Óscar Ferret, de Retrio, que oferiran una proposta musical consistent en la fusió entre la música popular, i el ritme alegre i sensual del jazz.

Els dimecres tornen a obrir les portes del Palau Maricel per als visitants que desitgin passar una nit màgica per descobrir les empremtes artístiques i col·leccionistes de Charles Deering i del Dr. Jesús Pérez-Rosales i els divendres, als jardins del Museu Romàntic, es podran escoltar peces d'òpera de Mozart, Verdi o Bizet. Un estiu més, els components d'Operaílica ens portaran a través de la lírica a un capvespre d'època romàntica, un entorn ideal per compartir amb nosaltres una copa de cava.

Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres a partir de les vuit del vespre als museus, a l'Església Parroquial i al Palau Maricel i compten amb el patrocini de Freixenet, la Vanguardia i Fundació Caixa Catalunya; la col·laboració de COMRàdio , Club Tr3sc i el Grup Matas Arnalot.