Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Nit de Premis es reformula en un format audiovisual

Nit de Premis 2019
Nit de Premis 2019
La nit més important de la cultura sitgetana tindrà lloc el dijous 17 de desembre. L’acte de lliurament dels guardons es podrà seguir a través de les xarxes municipals de l’Ajuntament de Sitges i de Canal Blau Televisió.

La Nit de Premis Sitges 2020 manté la cita amb la cultura i els reconeixements locals, però enguany canvia el seu format habitual de gala per un format audiovisual, a causa de les normatives sanitàries derivades de la lluita contra la COVID19.

El dijous 17 de desembre al vespre es podrà veure el reconeixement anual en les diferents categories culturals a través de les xarxes municipals de l’Ajuntament de Sitges i de Canal Blau Televisió. Aquesta vegada, i com a novetat, la majoria dels premiats es guardaran en secret, a excepció del Premi de pintura Sanvisens i d’escultura Pere Jou, que ja s’han anunciat que són per a Jorge Alba i Francisco Hernández, respectivament.  

Amb aquest format audiovisual, la Regidoria de Cultura permetrà veure els premiats, sentir les seves reflexions sobre cada una de les seves disciplines i rebre el guardó de la mà de cada col·lectiu, entitat o de l’Ajuntament de Sitges sense deixar de dignificar el reconeixement.

En aquesta edició especial, l’Associació Gay Sitges Link s’incorpora a la Nit de Premis Sitges amb la creació del guardó Pepito Zamora, dedicat a reconèixer persones, entitats o institucions que s’han destacat per la seva lluita a favor dels drets civils i la diversitat del col·lectiu LGTBI des de l’àmbit cultural. Aquest nou guardó va rebre el vistiplau del Consell de Cultura municipal.