Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La regidoria de Cultura reprèn la programació de La Pregonera

Una imatge de 'Kràmpack'
Una imatge de 'Kràmpack'
Les noves mesures sanitàries, a partir del dilluns 23, permeten tornar als escenaris a les obres ‘Kràmpack’ i ‘Bombers’, els dies 11 i 12 de desembre, respectivament. ‘T’estimo si he begut’ i l’espectacle infantil ‘Ulissa’ presenten noves dates al gener.

Les noves mesures sanitàries contemplades al PROCICAT, a partir del dilluns 23 de novembre, han permès a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges a reprendre la programació de La Pregonera, amb un aforament limitat al 50%. El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, ha mostrat satisfacció “per poder continuar amb les obres que teníem previstes perquè la cultura és necessària tant promotors com públic ens encarreguem que sigui segura”. A Sitges l’activitat teatral torna als escenaris amb les obres ‘Kràmpack’, ‘Bombers’, i amb noves dates per a ‘T’estimo si he begut’ i l’espectacle infantil ‘Ulissa’.

‘Kàmprack’ es va estrenar el 1994, protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sànchez, i va convertir-se en un èxit de públic i de crítica. L’11 de desembre, a les 19.30 hores, l’obra  arriba al Teatre Prado, fidel a l’argument original, amb text recuperat per Pep Anton Gómez i nous actors. El resultat, una història d’amistat, sexe i llibertat que condensa què significa ser jove i que continua tan vigent i divertida com el dia en què es va estrenar.

L’endemà, a les 12 hores, el mateix escenari canvia de registre amb ‘Bombers’. Una obra de l’escriptor francès Jean-Benoît Patricot, qui parteix de l’abús a una noia per part d’un grup de bombers, i una imatge que se li va clavar a la retina: a una festa de bombers, va veure un grup que envoltava una noia que reia, però que ho feia d’una manera estranya, inquietant. Dirigida per Jordi Vilà, relata els clarobscurs d’una relació abusiva i ho fa amb complexitat i cruesa. L’entrada a ‘Bombers’ és gratuïta amb reserva prèvia.

La regidoria de Cultura ha presentat també noves dates per a ‘T’estimo si he begut’ que serà el 15 de gener, i de l’espectacle infantil ‘Ulissa’ el 30 de gener.

 

 

Per a reserves i entrades: sitges.cat/cultura o presencialment a l’oficina de Turisme. Les entrades adquirides amb obres ajornades seran vàlides en les noves dates assignades.

 

PROGRAMACIÓ LA PREGONERA

‘Kràmpack’

11 de desembre

Teatre Prado, a les 19.30 hores

Les entrades comprades per a dates anteriors que s’han vist ajornades seran vàlides en aquest esdeveniment.

 

‘Bombers’

12 de desembre

Teatre Prado, a les 12 hores

Entrada gratuïta, amb reserva prèvia.

 

Reserva i compra d’entrades:

Oficina de Turisme de sitges i online a www.sitges.cat/cultura