Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'actor Joan Pera obre amb humor el Refresc de Teatre

El popular actor i doblador va fer un repàs de fets quotidianis, sense oblidar-se de Woody Allen i Paco Moran, que han marcat la seva trajectòria.

El cicle de festivals continua a Sitges amb l'inici del “Refresc de teatre”, en el que hi seran presents algunes de les obres i espectacles més destacats de la cartellera actual. Qui el va obrir, el passat divendres, no podia ser un altre que un habitual de la casa, l'actor Joan Pera que va presentar “El Show de Joan Pera”, davant un nombrós públic als Jardins de El Retiro.

En aquesta obra, Joan Pera es reinventa a sí mateix, amb la constant presència de l'humor, que va provocar les rialles dels espectadors. Un espectacle que recorda les anècdotes i els moments viscuts per ell en la seva vida quotidiana amb els que l'espectador es podia sentir identificat, coses tan quotidianes com arribar tard al tren o no trobar plaça d'aparcament.

En el seu espectacle, Pera tampoc deixa de banda dos actors que han marcat la seva trajectòria professional: Woody Allen i Paco Moran. A Woody Allen l'ha doblat en desenes de pel.lícules i junt amb Paco Moran ha protagonitzat alguns dels seus majors èxits com “La extraña Pareja”, “La Jaula de las Locas” o “Matar al Presidente".

El Cicle “Refresc de Teatre” es reprendrà el proper dissabte 16 d'agost, a l'Hotel Melià Sitges, amb l'espectacle "7 hermanos" de Los Vivancos, atès que el concert de Leo Segarra finalment s'ha cancel·lat.