Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'auditori s'omple de fans amb l'event de "Crepúsculo"

Des de primeres hores del matí desenes de fans s'han apropat a l'auditori per demanar signatures i fotografies a Chaske Spencer, cap de la tribu de llops de "Crepúsculo".

Un any més, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, ha estat un dels escenaris de l'evento fan de la nissagra cinematogràfica "Crepúsculo", que és a punt de finalitzar. En aquesta ocasió l'actor escollit per promocionar "Amanecer 2" de Crapúsculo ha estat Chaske Spencer, cap de la tribu de llops de "Crepúsculo" i que ha signat desenes d'autògrafs amb les admiradores, majoritàriament adolescents, que s'han acostat a la zona de l'auditori. 

Un altre de les nissages cinematogràfiques més exitoses de la història del cinema, "El Señor de los Anillos" també tindrà presència en el festival, a través del seu protagonista Elijah Wood, que interpreta el paper de Frodo, que ha vingut al Festival per presentar el remake de "Maniac, dirigida per Franck Khalfoun. i que es presentarà oficialment aquesta tarda a l'auditori.