Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les Barraques de Sitges impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa musical poden presentar fins aquest diumenge, 22 de març un vídeo de màxim 60 segons amb un instrument a les seves stories d’Instagram amb l’etiqueta #joemquedoacasa. Un jurat especialitzat, format per Miki Núñez, Susana Ventura, Klaus Stroink i Guillem Boltó, decidirà dilluns els 3 finalistes. Després els candidats seran sotmesos a votació popular a través d’Instagram. Es podrà votar per escollir el guanyador fins al dijous, 26 de març, a les 19.00 hores.

Les Barraques de Sitges 2020 impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa per promoure la cultura i engrescar les persones amb una iniciativa musical, que pretén treure la part positiva davant el confinament contra el coronavirus. La proposta té molt d’èxit i fins ara ja s’han presentat 36 persones per concursar-hi.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi han de penjar fins aquest diumenge a les seves stories d’Instagram un vídeo, de màxim 60 segons, amb l’instrument que vulguin amb el hastag ‘joemquedoacasa’ i després cal que s’etiquetin. Un jurat especialitzat decidirà els 3 finalistes que després seran sotmesos a votació popular a través d’Instagram.

El jurat, que està format pel cantant Miki Núñez, la cantant Suu (Susana Ventura), el trompetista Klaus Stroink i el trombonista Guillem Boltó, donaran a conèixer el seu veredicte amb el nom dels tres finalistes el proper dilluns. A partir d’aleshores s’iniciarà la votació popular a les xarxes socials per escollir entre els candidats. Les votacions finalitzaran dijous a les 19.00 hores, moment en el qual es coneixerà el nom del guanyador.

El premi del concurs de covers és guanyar un Meet & Greet per a 3 persones amb el grup que es vulgui del cartell de les Barraques de Sitges 2020. Així el guanyador aconseguirà una trobada amb l’artista que hagi triat, podrà veure el seu concert des de l’escenari i obtindrà una samarreta.

Les Barraques de Sitges 2020 estan integrades per les entitats: ABPS, Prado, Retiro, Ateneu Popular, la Saca i la Jove, i compten amb el suport de l’Ajuntament de Sitges.