Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les colles Mare Nostrum i Tarragona Dansa, guanyadors ex-aequo del Trofeu Vila de Sitges

400 sardanistes d’arreu de Catalunya, de 31 colles, han participat en el Concurs Nacional de Colles Sardanistes, celebrat aquest diumenge a la Fragata.

El Trofeu Vila de Sitges s'ha decidit amb un empat inèdit i històric. Per primer cop, el Trofeu Vila de Sitges ha tingut dos guanyadors; la Colla Mare Nostrum, guanyadora de les darreres edicions, i la Colla Tarragona Dansa, que s'imposava per primer cop en el concurs.

Precisament, els sardanistes de Tarragona també van ser els gran triomfadors de les altres categories, després d'imposar-se en els lliures Infantils i lliures Veterans.

El Concurs Nacional de Colles Sardanistes, celebrat la tarda de diumenge, ha continuat el nombre de participants d'anteriors edicions, amb més de 400 sardanistes d'arreu de Catalunya, repartits en 31 colles. Un fet que consolida el concurs com un dels més importants a nivell nacional.

Un cop finalitzada la competició, els organitzadors dels Amics de la Sardana iniciaran els preparatius de l'any vinent, que serà molt especial, ja que celebraràn el 25è aniversari de la cita sardanista.