Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'huracà Rosario revoluciona el Terramar

'Sois mi mejor público', va dir una Rosario emocionada davant l'entusiasme del públic que va omplir l'auditori del Festival.

Trenta anys després del seu debut com artista, Rosario continua trepitjant l’escenari amb la força i l’empoderament que sempre l’han caracteritzat. Aquest vespre ho ha fet al Festival Jardins Terramar, on ha presentat en directe el seu darrer disc ‘Te lo digo todo y no te digo na’, en el marc d’una gira que porta rodant per tot el país des de l’any passat.

Un viatge sonor per la rumba, el flamenc, el reggae i el pop, que ha engegat amb el tema principal de l’àlbum ‘Te Lo Digo Todo Y No Te Digo Na’“Jo sabia que hi havia gent esperant-me des de fa un any.  Avui sóc aquí per vosaltres, així que gaudim-ho” ha dit referint-se al concert cancel·lat l’edició passada per causes meteorològiques. 

Al llarg del show han sonat balades tan emotives com ‘Qué bonito’ ‘Gloria a Ti’, temes que han fet aixecar tothom de la cadira, com ‘Al son del Tambor’ i ‘Oye Primo’, i d’altres més nostàlgics com ‘De Ley’‘Mi Gato’ ‘Cómo quieres que te quiera’. En el moment dels bisos, i en acabar d’interpretar l'himne ‘No dudaría’ amb el públic dempeus, l’artista s’ha acomiadat al ritme de ‘Marcha’, fent del final del concert una gran festa. 

Bona part de l’èxit de Rosario és la magnífica banda de músics que l’acompanyen sobre la tarima des de fa molts anys: Fernando Illán com a director musical i baixista, Diego Illán a la bateria, El Léon a la percussió, Tato Icasto al teclat, Josete Ordóñez a la guitarra acústica i espanyola, Ricardo Marín a la guitarra elèctrica, Chonchi Heredia i Mayte Pizarro als cors. A més ha comptat amb els bailaores Juan José Villar i Rapico, grans protagonistes de la posada en escena, i l’artista Lara Kaló, que ha creat un retrat de la cantant en directe.

Roka Curtiada als "Imprescindibles"

Als Imprescindibles d'aquest dijous, tot un gran talent local, Roka Curtiada, que va cantar temes propis i versions de tota la vida, com una de les cançons de Rosario -que cantaria poc després- amb un denominador comú, festiu i acalorat. Vibracions properes a una rumba poc ortodoxa, esquitxada pel mar i el pas del temps. Roka Curtiada va parlar via streaming amb la seva àvia, davant el públic, i li va dedicar una cançó.

Galeria d'Imatges