Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'univers lluminós de La Casa Azul envaeix el Festival Jardins Terramar de Sitges

La formació, amb Guille Milkway, ha fet un repertori integrat per temes treballats en les dues darreres dècades. La DJ i productora Núria Scarp reuneix molt bona música en els "Imprescindibles".

L’imaginari de Guille Milkyway  s'ha reflexat en un repertori que el polifacètic artista ha anat configurant al llarg de les darrers dues dècades, irradiant sempre bones vibracions. La seva barreja del doo wop, bubblegum, el sunshine-pop, la música disco dels 70’s i l’europop dels 90’s, han irromput de manera esclatant a l’escenari amb una posada en escena que sempre sorprèn per un gran desplegament audiovisual, tant característic i inconfusible de la banda. 

La fantasia musical de La Casa Azul ha començat puntualment amb El momentoEl final del amor eterno o Chicle Cosmos, per seguir amb clàssics com Los chicos hoy saltarán a la pistaGran EsferaPodria ser peor, La Revolución Sexual -amb un moment estel·lar en mig de la cançó per retre homenatge amb un mashup del Rumore de Rafaella Carrà - per acabar amb Nunca nadie pudo volar.  

Aquesta nit, La Casa Azul ha brillat amb llum pròpia als Jardins Terramar de Sitges, amb cançons que transcendeixen més enllà de les fronteres del temps i l’espai. 

I avui divendres, el darrer dels concerts del Festival Jardins Terramar, amb una formació icònica en el Pop Espanyol de les darreres dècades "La Oreja de Van Gogh", amb temes que son èxits cadascun d'ells. 

 Els Imprescindibles 

El concert va anar precedit pels Imprescindibles a l'escenari del Village, amb amb la DJ internacional i productora Núria Scarp, animant al públic amb el seu especial repertori musical i que avui repeteix en el darrer dels "Imprescindibles" del Talent Local. 

Entrades a la venda al web festivaljardinsterramar.com i a la taquilla

Les entrades dels concerts del Festival Jardins Terramar de Sitges estan disponibles a tots els canals oficials de venda de Ticketmaster i al web FestivalJardinsTerramar.com i a la taquilla del Festival, instal·lada a l’accés principal dels Jardins, a la confluència del carrer Cristóbal Colón amb el carrer d’Isaac Peral de Sitges.

 

Galeria d'Imatges