Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nil Moliner encén la festa al Terramar

El seu concert formava part de la gira ‘Nuestra Locura Tour', que va conquerir el públic de Sitges.

Nil Moliner ha acumulat èxit rere èxit des que va treure el seu últim treball Un secreto al que gritar, que el va portar a pujar als escenaris dels recintes i festivals més emblemàtics del país. Amb aquesta mateixa gira, Nuestra Locura Tour, ha fet parada aquesta nit al Festival Jardins Terramar, on ha demostrat tenir un dels directes més energètics i divertits del panorama musical espanyol actual.

El concert ha iniciat amb la melodia d’‘El Despertar’, que ja ha posat a tota la tribuna dempeus. Durant l’hora i mitja de show, ha tocat des dels seus èxits més recents, com ‘Me Quedo’‘Meneito’ ‘Se Me Va’, fins els que van fer enlairar la seva carrera fa uns anys, com ‘Hijos de la Tierra’ o ‘Mi Religión’.

Acompanyat de la seva família i els seus amics de tota la vida, ha confessat estar especialment emocionat: "vaig venir de públic al Festival Jardins Terramar el 2018 per veure el concert de Pablo López, i em vaig fer la promesa que tocaria aquí algun dia". I quatre anys més tard, ho ha complert, convertit en un dels artistes catalans amb més projecció nacional.

En el repertori també hi ha hagut lloc per les més emotives: ‘Som Ocells’‘Pólvora’, i ‘Soldadito de hierro’, amb la que ha aprofitat per passejar pel públic, fent-ne un moment molt íntim. La més celebrada ha estat ‘Libertad’, un himne que tothom ha cantat a ple pulmó.  

Una part imprescindible de l’energia el show de Nil Moliner és la gran banda que l’acompanya sobre l’escenari, i que en paraules de l’artista, “és la millor banda del món”: Ignasi Caballé als teclats, Marcel Castellví a la guitarra elèctrica, Joan López a la bateria, Ferran Samper a la percussió, Jaume Àvila al baix, Eneko Urrestarazu al trombó, i Gisela Alegret a la trompeta. 

'Ser o no sé’, d'Anna Vila & Iñigo Zubiri als "Imprescindibles"

El segon dels espectacles de dansa dels "Imprescindibles" del talent de proximitat va ser "Ser o no sé", creat pels ballarins Anna Vila i Iñigo Zubiri, que relatava  una relació de parella una mica particular amb to de petita comèdia.

 

 

Galeria d'Imatges