Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obertes les inscripcions a la 22a Marató de Lectura de les Biblioteques de Sitges

Els infants a partir de 6 anys poden inscriure’s fins el 30 d’abril amb l’objectiu d’aconseguir el repte de llegir 8 llibres el mes de maig.

La Marató de Lectura arriba a la 22a edició amb el mateix objectiu: fomentar l’hàbit lector entre els infants. La iniciativa, organitzada conjuntament per la Biblioteca Roig i Raventós i la Biblioteca Santiago Rusiñol, es realitzarà del 2 al 31 de maig i  planteja el repte personal a nenes i nens a partir de 6 anys: llegir 8 llibres o més durant el mes de maig. Els infants veuran la seva evolució al Llibròmetre de les Biblioteques a mesura que vagin llegint les obres que ells triïn per tal de convertir-se al final en Superlector o Superlectora.

Les inscripcions per participar en la 22a Marató de Lectura estan obertes durant el mes d’abril a les dues biblioteques de Sitges i es poden fer per correu electrònic o bé presencialment. A l’e-mail caldrà incloure les dades de contacte (nom i cognoms, edat, escola, curs i telèfon).

La Marató de Lectura finalitzarà el 31 de maig i el lliurament de diplomes de Superlectors serà el 3 juny a les 17.30 h a la Biblioteca Josep Roig i Raventós.

 

Informació de les Biblioteques de Sitges 

                                                                                                                            

   Biblioteca Josep Roig i Raventós

 

   Biblioteca Santiago Rusiñol                                            

Galeria d'Imatges