Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obertura de l'Exposició del Concurs de Dibuix de les Jornades Solidàries

Nens i nenes de les escoles de Sitges mostre la seva visió del mestissatge ente les persones i el desig d'un món millor, en més de 1.200 dibuixos, que es poden veure a l'Escorxador.

Nens i nenes de cinc escoles de Sitges mostren la seva visió del lema de les Jornades Solidàries, Caldereta de Cultures, Cuinem un món nou, amb l'exposició del Concurs de Dibuix, que acull l'Escorxador des d'ahir divendres. 

Els escolars de Sitges han reflexionat, al llarg de més de 1.200 dibuixos, sobre el mestissatge entre cultures, la recerca d'un món millor, el respecte a les diferències dels altres, la convivència en un món globalitzat entre d'altres temes. 

L'exposició es pot visitar diàriament  fins el 3 de juny, de les sis a les vuit del vespre, i dissabtes i diumenges també de dotze a dues del migdia. Precisament el 3 de juny, a les dotze del migdia, tindrà lloc la cloenda de l'exposició amb el corresponent repartiment de premis. L'acte servirà per posar el punt final al cicle de Primavera de les XI Jornades Solidaries.

Sitges Solidari impulsa aquesta proposta amb la participació d'Intermón-Oxfam, Amics de Kamba Beó Neré, Setem-Catalunya, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges i la Diputació de Barcelona.