Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Portes obertes, visites guiades i tallers familiars als museus de Sitges amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Las programació del Consorci del Patrimoni de Sitges gira entorn un triple eix: el Museu Romàntic, la Fundació Stämpfli i l’exposició ‘L’Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat’, que es pot veure a l’edifici Miramar.

Sitges celebra el Dia Internacional dels Museus des de divendres i fins diumenge amb un intens programa d'activitats que subratlla el paper que aquestes institucions juguen en el mapa cultural de la vila, com a promotors d'iniciatives culturals i de difusió i protecció del patrimoni, i amb la finalitat d'apropar-los als sitgetans i els visitants.
 
El programa del Consorci del Patrimoni de Sitges amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2012 giren entorn un triple eix: el Museu Romàntic, la Fundació Stämpfli i l'exposició 'L'Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat', que es pot veure a l'Edifici Miramar.
 
Els actes començaran amb una jornada de portes obertes avui divendres al Romàntic i la Fundació Stämpfli, dos dels quatre museus sitgetans oberts actualment (el Maricel i el Cau Ferrat són en obres de reforma) i l'exposició sobre els obres del Cau Ferrat instal·lada al Miramar.

Avui a la nit, els tres recintes presentaran visites guiades a càrrec de diferents experts en l'obra exhibida. En acabat, el jardí del Romàntic acollirà una vetllada de poesia i música acompanyada d'una copa de cava.
 
Dissabte i diumenge, les activitats del Dia Internacional dels Museus tenen com a principals protagonistes els nens i nenes, que podran participar en un taller per a fer punts de llibre, que se celebrarà a l'edifici Miramar. El taller ensenyarà a crear punts de llibre i a pintar-los. Mentre duri la iniciativa, els pares i mares tindran l'ocasió de visitar l'exposició ‘L'Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat' al mateix edifici.Més informació:

> Consulta tota la programació a l'Agenda
> Web dels Museus de Sitges - Consorci del Patrimoni de Sitges