Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Recorregut per la història de Sitges de la mà de l’Alcalde

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha realitzat un recorregut per la història de Sitges als alumnes del Centre de Formació d’Adults La Xarxa.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora d'Ensenyament, Vinyet Lluís, han rebut aquesta setmana a l'Ajuntament els alumnes i professors de quatre cursos que s'imparteixen al Centre de Formació d'Adults La Xarxa.

La visita dels alumnes va començar al Saló de Plens i després es van dirigir a la planta baixa de la Casa de la Vila, on els alumnes van poder veure les restes de l'antic castell de Sitges. Posteriorment, van fer un petit recorregut resseguint d'alguns dels llocs més significatius de la vila com la Torre de les Hores, el carrer d'en Bosc o la Vall.

Els quatre cursos es van dividir en dos grups que van realitzar la visita en horari de matí i de tarda. L'activitat els ha servit per conèixer aspectes com l'origen de l'escut del municipi i la bandera, repassar personalitats destacades de la història local, i aproximar-se al Sitges medieval.