Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Requisits per participar a la festa de Santa Tecla

Tots els infants que vulguin participar en el Cercavila i la Mostra de Balls del dia 16 de Setembre i a la Matinal de Santa Tecla amb Bèsties de Foc i utilitzin carretilles, hauran de superar un curs que impartirà la Comissió.

Donada l'entrada en vigor aquest any de la nova normativa europea de foc, els infants que treguin al carrer una bèstia de foc amb carretilles per Santa Tecla hauran de superar un curs, que impartirà la Comissió de Festa Major i Santa Tecla amb la col·laboració de l'Àliga de Sitges. La sessió tindrà lloc el diumenge 9 de setembre, a les 10.00 hores, a l'Espai Jove, i l'hauran de fer els mateixos infants i un tutor. Un cop superat el curset, en què s'explicaran les mesures de seguretat preventives i la manipulació de coets, els participants obtindran l'acreditació CRE (Consumidor Reconegut com a Expert), indispensable per poder participar a la Festa.

Així, els infants que vulguin inscriure les seves bèsties i llençar carretilles hauran de presentar el resguard que acredita que han rebut la formació CRE i el rebut d'ingrés de l'assegurança personal, que és obligatòria en el cas de les colles infantils.

Els infants menors de 10 anys que treguin al carrer bèsties de foc sense carretilles no hauran de superar el curs de formació.

Paral·lelament, tots els participants amb bèsties de foc, tant aquells que tiren carretilles com els que no, hauran d'inscriure's a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (carrer Nou, 12). Els infants que vulguin sortir a la cercavila i a la Mostra de Balls del 16 de setembre, i també a la matinal infantil del 23, hauran d'inscriure's del 10 al 13 de setembre. Els que només vulguin participar a la Matinal infantil poden inscriure les seves bèsties entre el 10 i el 20 de setembre.


Inscripcions per a Balls i Gegants

En el cas dels balls les inscripcions s'han d'adreçar directament als responsables de les colles mitjançant el correu electrònic de cada ball. Caldrà indicar el nom del nen, la data de naixement, el nom de la persona responsable i un telèfon de contacte. Les places són limitades.

En el cas dels infants que treguin al carrer Gegants a la cercavila del dia 16 i a la matinal infantil, hauran de fer la inscripció a l'OAC abans del 13 de setembre. Aquells que només participin a la Matinal Infantil tenen temps fins el 20 de setembre.

Per a participar en cadascun dels balls i entremesos els nens i nenes hauran de complir amb les edats exigides. Els responsables de les colles controlaran els participants i comunicaran els voluntaris necessaris en cada cas. 


Més informació:

> Relació de contactes