Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Rodalies de Catalunya programa un tren especial diari durant el Festival de Cinema

El tren circularà des del 5 d’octubre fins el final del Festival amb sortida de Sitges a les 1.30 hores fins a Barcelona Sants. Els viatgers d’aquest servei especial podran accedir amb un títol de transport vàlid pels serveis de Rodalies de Catalunya.

Coincidint amb la celebració del Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del dia 5 fins el proper 15 d'octubre, Renfe posa en funcionament un servei de tren especial des de Sitges fins a Barcelona. L'objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis de Rodalies de Catalunya pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de las projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic sortirà des de Sitges a la 1.30 hores amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sinó un dels títols habituals de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

A més, els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona - Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i La Geltrú) amb una freqüència de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts. 

Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és el primer festival de cinema fantàstic del món i constitueix, al mateix temps, una manifestació cultural amb una sòlida trajectòria que estimula un univers de trobada, exhibició, presentació i projecció del cinema fantàstic de tot el món. El Festival és avui dia una cita obligada pels amants del cinema i pel públic desitjós d'entrar en contacte amb les noves tendències i tecnologies aplicades al cinema i al món audiovisual.

Per a més informació, els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41, així com a les pàgines web:

www.rodaliesdecatalunya.cat
> www.renfe.com
> www.sitgesfilmfestival.com