Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Jordi 2022 a Sitges, en imatges

La diada de Sant Jordi a Sitges, celebrada dissabte 23 d'abril, es va viure amb mulitud de públic i activitats culturals al passeig de la Ribera. La Fira de Sant Jordi va aplegar al llarg de dissabte activitats musicals, la signatura dels autors locals, i les tradicionals parades de roses i llibres. La pluja va obligar a ajornar la ballada de sardanes al Cap de la Vila.

Sitges ha recuperat l'esplendor de la didada de Sant Jordi amb la tradicional Fira de parades de roses i llibres, amb total normalitat i sense restriccions. La celebració va reunir a multitud de públic al llarg de tota la jornada que va voler gaudir de la gran festa literària i de la cultura. Les autores i els autors locals van poder signar les seves novetats editorials i també compartir amb els seus lectors experiències i anècdotes durant tota la jornada.

De manera paral·lela es van celebrar concerts, tallers infantils i activitats culturals al passeig de la Ribera. A la tarda, la pluja va obligar a ajornar la tradicional ballada de Sardanes al Cap de la Vila.

Galeria d'Imatges