Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sitges, a ritme de percussió

Més de 900 percussionistes, repartits en 42 grups, van oferir un cercavila i exhibició final al Passeig Marítim. Els beneficis de la festa aniran destinats a l’ONG Ocularis.

El Passeig Marítim va viure ahir dissabte una de les grans festes de la percussió que es celebren a nivell nacional. Es tractava de la Sitges Timbalada, organitzada per l'associació Musical Markatú Batucada de Sitges, i que arribava a la seva setena edició.

Més de 900 percusionistes, dividits en 42 grups, van celebrar un cercavila pel Passeig Marítim, i que va culminar amb una exhibició final, on tambè van participar els amfitrions de Markatú – Escola de Samba de Sitges. El Final de Festa va anar a càrrrec del grup “Veneno en la Piel”.

La participació d'aquesta edició ha estat, segons els organitzadors, una de les més amplíes dels darrers quatre anys, i una de les més múltitudinàries de totes les edicions, en quant al públic, que van estar presents al llarg de tot el recorregut.

Els beneficis obtinguts de la Sitges Timbalada 2012 aniran destinats a l'ONG Ocularis, que treballa per al desenvolupament oftalmològic de l'Àfrica Subsahariana.