Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sitges celebrarà el Correllengua 2022 aquest dissabte

L’arribada de la flama, la lectura del Manifest i el concert de Lali Begood, entre d’altres, conformen la programació del Correllengua que tindrà lloc aquest dissabte, 22 d’octubre.

El Correllengua 2022 se celebra aquest dissabte, 22 d’octubre, a Sitges. Enguany aquesta iniciativa, en defensa de la llengua i la cultura catalana, està dedicada a la figura de l’escriptor, assagista, historiador, crític literari, activista cultural i poeta Joan Fuster amb motiu del centenari del seu naixement.  

L’inici de la programació d’activitats començarà a les 11 del matí a l’Ateneu Popular de Sitges, on hi haurà un taller de rap amb Versembrant. Les persones interessades en participar, han de fer una inscripció prèvia a l’e-mail a ateneusitges@gmail.com.

L’arribada de la flama i la lectura del manifest del Correllengua 2022 tindrà lloc a les 12 del migdia al Mercat Vell. Seguidament, al mateix lloc, tindrà lloc el concert de Lali Begood, adreçat a un públic familiar, i un esmorzar.

La jornada es tancarà a partir de les deu de la nit amb els concerts de Filibusters i Banda Biruji al Mercat Vell. L’entrada a totes les activitats és gratuïta.

El Correllengua 2022 està organitzat per l’Ateneu Popular de Sitges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, Òmnium Cultural, la Plataforma per la Llengua, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), el Grup d’Estudis Sitgetans i la Colla Jove de Castellers de Sitges.  

Enguany, aquesta iniciativa de mobilització per la llengua i la cultura catalanes se celebra a més d’un centenar de municipis de Catalunya.

 

Programa Correllengua 2022

 

11 h

 

12 h

  • Arribada de la flama i lectura del manifest
  • Mercat Vell

12.20 h

  • Concert familiar de Lali Begood + esmorzar
  • Mercat Vell

 

22 h

  • Concerts de Filibusters i Banda Biruji
  • Mercat Vell