Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sitges es bolca amb la Fundació Ave Maria en el sopar del seu 25è aniversari

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, va anunciar en el decurs de la nit, que Sitges disposarà de dues vivendes tutelades, donant així resposta a una demanda històrica.

El Conseller de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries, va presidir divendres l'acte de celebració dels 25 anys de trajectòria de La Fundació Ave Maria oferint serveis al voltant de l'assistència a les persones dependents. Sitges es va bolcar de ple en aquesta commemoració, i 570 persones van assistir al sopar – espectacle organitzat per la pròpia Fundació a l'Hotel Mèlia Sitges.

L'acte va ser presentat per les actrius Anna Barrachina i Mercè Comes, i va comptar amb la col·laboració de 100 actors i actrius que van portar a l'escenari màgia, humor, música en directe i teatre. Un dels moments més aplaudits va ser l'actuació d'un grup de residents de la Fundació que participa en el projecte pedagògic de psicomotricitat, i que va executar coreografies musicals.
 
Davant d'aquesta implicació i els anys de trajectòria, Josep Lluís Cleries va felicitar la tasca duta a terme per la Fundació Ave Maria “per la seva aposta per la vida i el seu compromís perquè els residents puguin desenvolupar-se”.

En el decurs de la nit, en la seva intervenció, l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, va anunciar que “Sitges disposarà de dues vivendes tutelades” ja que havien estat reclamades durant molt de temps per la Fundació Ave Maria. Forns va també va elogiar tot el treball que es realitza des de la Fundació, amb les activitats que es programen, que no serien possibles “sense el paper dels voluntaris”.

El vicepresident de la Fundació Ave Maria, Julio Molinario, va recordar la data de l'inici de l'entitat “el 17 de Juliol de 1987, quan es va adquirir una enorme responsabilitat des del principi. Seguim treballant amb nous temes i projectes pendents”. Molinario també va fer un esment de les “500 persones que ajuden permanentment i els 100 voluntaris que fan que la Fundació sigui una obra de tots”.

En l'acte, la Fundació Ave Maria va lliurar un recordatori a persones, entitats i voluntaris que han fet possible que l'entitat hagi arribat al vint-i-cinquè aniversari.Alcalde i conseller