Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Torna el festival Sitges Next sota la batuta del creatiu Enric Nel·lo

L’edició d’aquest 2021 tindrà format presencial i online i es farà els dies 11 i 12 de novembre.

El festival Sitges Next es prepara per a una nova edició, que serà la sisena i que tindrà un format presencial i online, per als dies 11 i 12 de novembre. Aquest any, la persona responsable dels continguts de la mostra serà Enric Nel·lo, soci i director creatiu de Full Circle Karma. Les sessions presencials es faran en tres espais emblemàtics de Sitges, estretament vinculats amb el patrimoni arquitectònic i artístic local: el Mercat Vell, el Palau de Maricel i la Fundació Stämpfli, tots tres situats al nucli històric de Sitges.

Sitges Next és un festival dedicat a la innovació en comunicació en marques, agències, startups i creadors tecnològics. Un any més, per tant, Sitges serà l’escenari per visualitzar les noves tendències en comunicació sota el prisma de la innovació. La programació exposa plantejaments, debats, posicionaments i presenta casos i resultats dels nous llenguatges i narratives de la comunicació. Diversos professionals de la publicitat, la comunicació, els mitjans i el màrqueting es reuniran per debatre i compartir experiències, en un festival organitzat per l’Ajuntament de Sitges i l’Associació Sitges Next. El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, destaca que “Sitges sempre s’ha caracteritzat per estar molt atent a les avantguardes artístiques i al Sitges Next hi podem veure i reflexionar sobre les últimes tendències en el món creatiu vinculat ala publicitat i la comunicació”.

Per aquest 2021, la figura del creatiu Enric Nel·lo avala les propostes que s’estan treballant per presentar-hi. Nel·lo té una trajectòria professional com a responsable creatiu a Grey, Shackleton, Havas i Proximity. Ha ha dirigit campanyes per a Damm, Audi, Dewar’s, Diesel, Acción contra el Hambre i Domino’s, entre d’altres, i el seu treball ha estat reconegut en festivals nacionals i internacionals com Cannes, c de c, D&AD, One Show i el Sol, on també ha participat com a jurat.