Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Un centenar d’obres opten a ser guanyadores dels concursos Pere Jou i Sanvisens

Les obres guanyadores dels dos certàmens es donaran a conèixer demà a l’Edifici Miramar. A més, s’inaugurarà l’exposició de les obres que es podrà visitar fins el 30 de setembre.

Les obres guanyadores del Concurs de Pintura Sanvisens i del Concurs d'Escultura Pere Jou es donaran a conèixer demà en l'acte inaugural, a les sis de la tarda a l'Edifici Miramar.

Aquest any, s'han presentat 149 obres al XXVI Concurs de pintura Sanvisens i 61 al XVI Concurs d'Escultura Pere Jou, que organitza l'Ajuntament de Sitges, l'Escola d'Art Sanvisens, Àgora 3 i les famílies Sanvisens i Jou. Del total d'obres presentades el jurat n'ha seleccionat 49 de pintura i 54 d'escultura que són les que opten als premis que es lliuraran demà a la tarda. Es concediran tres premis per a cada concurs: un primer de 2.000€ i dos accèssits de 1.500 i 1.000€ respectivament.

Tot i que la majoria dels artistes són catalans, també hi ha autors procedents de la resta de l'Estat espanyol. Segons la regidora de Cultura, Mireia Rossell, “aquests premis, ja consolidats, han portat a Sitges obres d'una alta qualitat artística. És una bona oportunitat per veure la qualitat del treball d'autors actuals”.

Posteriorment, s'inaugurarà l'exposició de les obres seleccionades, que es podrà visitar fins el 30 de setembre, de dimarts a diumenge d'onze del matí a vuit de la tarda.