Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Adults i família

Informació i recursos sobre el centre de Distribució d’Aliments; menjador Social; projecte d’atenció a persones sense llar; dutxes municipals; i l'emergència habitacional i la certificació de la pobresa energètica

Centre de Distribució d’Aliments

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) és un servei adreçat a les persones i a les famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir de manera adequada les seves necessitats d’alimentació. Ofereix una cistella bàsica de productes alimentaris individuals o familiars. La derivació al CDA es fa prèvia valoració tècnica dels Serveis Socials.

 

Menjador Social

El servei de Menjador Social ofereix un àpat calent a migdia per aquelles persones que no el tinguin garantit. També es valoren causes com persones que no puguin cuinar o comprar menjar per dificultats de l’edat, físiques o econòmiques. S’ofereix la possibilitat de fer l’àpat al propi menjador, recollir-lo per emportar i també es valora l’opció del servei a domicili, si s’escau. L’objectiu és la prevenció de dèficits alimentaris i apaivagar el sentiment de solitud. La derivació al Menjador Social es fa prèvia valoració tècnica dels Serveis Socials.

 

Projecte d’atenció a persones sense llar

Atenció i seguiment a persones sense llar a través d’un educador/a social al carrer que fa d’enllaç entre aquestes persones i els serveis municipals.

 

Dutxes municipals

El servei de dutxes està adreçat a persones vulnerables sense llar o sense subministres d’aigua al seu domicili, per garantir-los una higiene personal adequada. Les dutxes estan ubicades al pavelló municipal de Pins Vens de Sitges i estan operatives els dilluns, dimecres i divendres de 9h a 11h.

 

Emergència habitacional i certificació de la pobresa energètica

Seguiment i tramitació de certificats de pobresa energètica i d’alternatives habitacionals d’emergència i d’inclusió social en coordinació entre les diverses administracions i serveis públics.

 

Per a contactar amb nosaltres 

Edifici Escorxador. C/ Joan Margall, 36.
Telf. 938949494.