Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Dia Internacional del Ioga arriba a Sitges amb 5 actes oberts a la ciutadania

Persones vinculades a aquesta disciplina han preparat propostes cinc classes obertes de diferents variants del Ioga, per demà 21 de juny.

Demà, 21 de juny és el Dia Internacional del Ioga i Sitges ho celebra amb 5 actes oberts a la ciutadania, per donar a conèixer les diferents variants d’aquesta disciplina. Un grup de professors i professores de ioga s’han organitzat per mostrar, al llarg del dia, quins beneficis aporta la pràctica del ioga.

La primera de les sessions es farà a les 9 del matí a la Platja de les Anquines. La professora serà Ángeles Simón, que mostrarà el tipus de ioga Hatha Vinyasa, apte per a tots els nivells.   

Una hora després, a les 10 del matí, l’atenció es trasllada a la Plaça de Catalunya. En aquest emplaçament, la professora Carolina Falcone hi dirigirà una sessió de Ioga suau, especialment pensat per a persones grans o amb mobilitat reduïda. Aquesta classe disposarà de cadires, que seran l’instrument necessari per seguir els exercicis.

La tarda del Dia Internacional del Ioga començarà a les 6 al Terrenal Espai, ubicat al carrer de la Verge del Perpetu Socors, 10, baixos. Aquesta és la seu on el professor Jean Critophe Broc impartirà una classe de Ioga Kundalini, apte per a tots els nivells. Aquesta és la pràctica del ioga que es considera  més meditativa i coordinada amb la respiració i els mantres, a banda del component d’activitat física.

Les últimes sessions de la jornada es faran a La Fragata. A les 7 de la tarda, la professora Ángeles Simón dirigirà una classe de Ioga Hatha Vinyasa i a 2/4 de 9 del vespre, la professora Bàrbara Porcu conduirà una classe de Ioga Shastra mètode MS.   Aquestes activitats del Dia Internacional del Ioga estan obertes a tota la ciutadania, sense reserva prèvia, però cal portar roba i calçat còmode per a la pràctica de l’activitat física i una estoreta individual.

Podeu trobar tota la informació de la jornada a: www.sitges.cat/serveis/esports/dia-del-ioga .